Totaalservice voor waterzuivering

Wenst u een duurzame en performante waterzuiveringsinstallatie te installeren/monteren, te laten renoveren of er een onderhoud op te laten uitvoeren? Dit is in combinatie met onze dompelmengers, verticale mengers, voortstuwers, pompen, ... een absolute meerwaarde!
Een actief en enthousiast team van VCA gecertificeerde monteurs staat steeds klaar om alle werkzaamheden met uiterste zorg, kennis en ervaring te behandelen.

Bij Wilo bent u niet alleen zeker van hoogwaardige producten en diensten, u kan ook rekenen op een totaalservice op maat van uw bedrijf. Kom gerust langs in onze vestiging in Ganshoren, of we komen ter plaatse, om de mogelijkheden te bespreken. 

Wat uw behoeften ook zijn, wij bieden u steevast:

  • knowhow en ervaring,
  • kwaliteit en veiligheid,
  • duurzaamheid,
  • innovatie, en
  • een langetermijnrelatie.

Die kernwaarden zijn verweven door onze hele organisatie. Wat uw eisen ook zijn, bij Wilo streven we er steeds met de glimlach naar om u de beste kwaliteit te bieden tegen de laagste kosten.

Offerte op maat nodig?
Tijdens verkennende gesprekken wordt alle nodige informatie ingewonnen, en kan ons engineering-team aan de slag om u een gepast ontwerp en voorstel op maat te bezorgen. Samen met onze klanten zoeken we uiteraard mee naar de meest geschikte oplossing voor alle desbetreffende situaties.